Sjukvårdsförsäkring 29 kr/mån

Sjukvårdsförsäkring 29 kr/mån
Säljare: Trygg Hansa Försäkrings AB
Gäller till: 2017-06-30
Köpinstruktion
Kontakta oss, så kommer vi och presenterar mer ingående.

Beskrivning

Med Sjukvård Olycksfall får du tillgång till planerad privat vård inom ett landsomfattande nätverk av vårdgivare och specialistläkare. Trygg-Hansas sjukvårdsplanering hjälper till med tidsbokning och förmedlning av privat vård.

Försäkringen kan tecknas av privatpersoner mellan 16-75 år och behållas livet ut. Företag, förbund och organisationer kan teckna försäkringen som ett gruppavtal för sina anställda/medlemmar. Försäkringen går att få som obligatorisk eller frivillig grupplösning, och kan också tecknas av privatpersoner. Samma premie gäller för grupplösning.

Obs! Försäkringen omfattar planerad privat vård av alla typer av olycksfall, förutom de som uppstår vid organiserad lagidrott och särskilt utsatta sporter såsom boxning, fallskärmshoppning och viss motorsport.

Köpvillkor

Den här produkten eller tjänsten annonseras på Elfsborg MarketPlace. Övriga köpvillkor tillhandahålls av säljaren. Elfsborg tar inget ansvar för ev fel som uppstår i samband med köp. Vi reserverar oss för att varan eller tjänsten kan vara slut hos säljaren.