10% till Elfsborg

10% till Elfsborg 10%
Säljare: Proffs Kommunikation AB
Gäller till: 2017-09-29
Köpinstruktion
Gäller företag som är med i IF Elfsborgs nätverk och som är nya kunder till Proffs Kommunikation. 10% av det ordervärde vi får ut från den operatör våra kunder väljer i sin upphandling går oavkortat tillbaka till IF Elfsborg.

Beskrivning

Från 2017-04-03 t.o.m. 2017-09-29 avsätter Proffs Kommunikation 10% av ordervärdet på samtliga affärer från nya kunder inom nätverket till IF Elfsborgs kassa.

Proffs Kommunikation hjälper er som företag att upphandla er kommunikationslösning (telefoni, växel, fiber).

Istället för att på egen hand jämföra med diverse operatörer om vilken lösning/vilka priser som finns tillgängliga, så kan vi på Proffs Kommunikation göra detta jobb, vilket sparar er som kund tid och säkerställer att ni får bästa möjliga lösning till rätt pris. Vi tar inte betalt för vårt arbete, då vår ersättning kommer från den operatör våra kunder väljer, vilket skapar en ren win-win-situation.

Vi kommer gärna ut och förklarar vår affärsmodell i detalj.

Väl mött!


ANSVARIG SÄLJARE:
Simon Soltan-Zadeh, 031-30 00 407, simon@proffskommunikation.se

Köpvillkor

Den här produkten eller tjänsten annonseras på Elfsborg MarketPlace. Övriga köpvillkor tillhandahålls av säljaren. Elfsborg tar inget ansvar för ev fel som uppstår i samband med köp. Vi reserverar oss för att varan eller tjänsten kan vara slut hos säljaren.